Bemutatkozás

 

Óvodánkat 1981-ben adták át a gyermekek szolgálatára. 4 csoportunkban évről-évre közel 100 kisgyermek teljes személyiségének optimális fejlődését igyekszünk segíteni, biztosítani.

Csoportszobáink és a hozzájuk kapcsolódó öltöző-és mosdóhelységek esztétikusak és a 3-6 éves gyermekek igényeihez igazodnak.

Az óvodás gyermekek lételeme a mozgás, ezért fontosnak tartjuk a szabad tér biztosítását mozgásigényük kielégítése érekében.

Ennek színtere a tágas, zöld növényekben gazdag óvodaudvar, valamint büszkeségünk, a minden igényt kielégítő tornaszoba.

9 fős nevelőtestületünk naprakész , új szakmai ismeretekkel és sok éves nevelői tapasztalattal várja a hozzánk érkező kicsiket.

 

Óvodavezető: Szajlainé Szőke Éva

 

4 csoport

óvodapedagógusok

Dajka nénik

Tavasz csoport(középső)

Rémikné Erika, Veres Enikő

Sándorné Kati néni

Nyár (kiscsoport)

Kisgergelyné Kati,Pártosné Ági

Oláhné Zsuzsa néni

Ősz ( nagy csoport)

Horváthné Enikő,Virágné Judit

Szabóné Piroska néni

Tél ( vegyes csoport)

Bakonyai Katalin, Veres Eszter

Linkecsné Marcsi néni

Király Tímea Timi néni

 

Munkánkat öt tapasztalt dajka néni segíti,aki éppúgy, mint az óvodapedagógusok, magatartásukkal,teljes lényükkel,beszédstílusukkal ,öltözködésükkel hatást gyakorolnak a kisgyermekekre.

2006 januárjában a másoktól való előnyös különbözőség jegyében nevet választottunk: Gyermeklánc Óvoda néven várjuk a hozzánk jelentkező kicsiket és nagyokat.

A nevünkhöz kapcsolódó logón a körben összefogódzó gyerekek a közösségi lét fontosságát, az együttes tevékenység örömét szimbolizálják.

Az épület Az udvaron
Az új tornaterem 25 éves jubileum