EKVI
Rólunk
Hírek
Kapcsolat
Képtár
Dokumentumtár
Dokumentumtár 2
Szerződések
WebMail
Hiba Bejelentő
Intézményeink
Bölcsődék
Óvodák
Általános Iskolák
Középiskolák
Egyéb Intézmények
Imókő Üdülő
Óvodák
Bervavölgyi Óvoda
Katica Óvoda
Katica Óvoda Eszterlánc Tagóvoda
Ney Ferenc Óvoda
Ney Ferenc Óvoda Farkasvölgyi Tagóvoda
Dr. Hibay Károly Óvoda
Joó János Óvoda
"Ovi-Vár" Óvoda
Szivárvány Óvoda
Gyermeklánc Óvoda
Bölcsődék
Cecey Éva Bölcsőde
Lajosvárosi Bölcsőde
Módszertani Bölcsőde
Semmelweis Bölcsőde

Virágszirom Program

Az elmúlt évek hagyományához hűen idén tavasszal is meghirdeti Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata a sikeres Virágszirom Programot. Szeretnénk megkönnyíteni a közterületi virágkiültetésekhez az egynyári virágpalánták vásárlását. A Virágszirom Program keretében a támogatást a növény vételárához nyújtjuk, a pályázók számára szervezett virágvásáron így egységesen 50 Ft/db áron szerezhetők be az egynyári palánták. A részvételhez pályázat benyújtása szükséges, a szükséges űrlap letölthető a www.eger.hu oldalról és a Polgármesteri Hivatal portaszolgálatán is rendelkezésre áll.

A „Virágos Egerért Verseny” Szervező Bizottságának közleménye szerint a Virágszirom Programra idén április 22-ig lehet jelentkezni. A megítélt támogatás mértékéről, az egynyári virágvásár pontos idejéről és helyszínéről a hónap végén értesíti a jelentkezőket a Városfejlesztési és Üzemeltetési Iroda.Aki részt vesz a Virágszirom Programban, az egyúttal automatikusan résztvevője lesz a „Virágos Egerért Versenynek.” Pályázni lehet növényültetésre előkertekkel, kertekkel, társasházak előkertjeivel és egységes utcakép kialakítása érdekében is, utóbbi esetben házszámtól-házszámig megjelöléssel.


A pályázati íveket április 22-ig várja a Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Üzemeltetési Irodájának Városüzemeltetési Csoportja: Dobó tér 2., Fax: 523-745, e-mail: varosuzemeltetes@ph.eger.hu.

Bajzát Rafael, 2011/03/30 13:20:04 « Vissza