EKVI
Rólunk
Hírek
Kapcsolat
Képtár
Dokumentumtár
Dokumentumtár 2
Szerződések
WebMail
Hiba Bejelentő
Intézményeink
Bölcsődék
Óvodák
Általános Iskolák
Középiskolák
Egyéb Intézmények
Imókő Üdülő
Óvodák
Bervavölgyi Óvoda
Katica Óvoda
Katica Óvoda Eszterlánc Tagóvoda
Ney Ferenc Óvoda
Ney Ferenc Óvoda Farkasvölgyi Tagóvoda
Dr. Hibay Károly Óvoda
Joó János Óvoda
"Ovi-Vár" Óvoda
Szivárvány Óvoda
Gyermeklánc Óvoda
Bölcsődék
Cecey Éva Bölcsőde
Lajosvárosi Bölcsőde
Módszertani Bölcsőde
Semmelweis Bölcsőde

Kátyúzás - lakossági bejelentéseket várnak

Az elmúlt téli hónapok szélsőséges időjárása, illetve a nagy hőingadozás miatt mind az országos, mind a helyi kezelésű közutakon sok úthiba, kátyú keletkezett. A végleges helyreállítás -melegaszfalt hiányában- nem történhetett meg a tél folyamán, ezért Eger MJV Önkormányzata a főutakon, illetve a gyűjtő utakon a balesetveszélyes kátyúkat ideiglenesen hideg aszfalttal javíttatta ki. A cél az volt, hogy az április-május hónapban esedékes végleges javításig a közúti forgalom a lehetőségekhez képest zavartalanul történhessen.

Az önkormányzat munkatársai arra kérik a lakosokat, hogy amennyiben balesetveszélyes, mély úthibát látnak, jelezzék azt a szakiroda Városüzemeltetési csoportjánál, a 36/523-740-es, vagy 523-747-es telefonszámon, illetve a varosuzemeltetes@ph.eger.hu e-mail címen. Az önkormányzati kezelésű utakon keletkezett hibákat a szakemberek helyszíni szemlén megvizsgálják és a balesetveszélyes részeket a fenntartó Városgondozás Eger Kft.-vel kijavíttatják.

Tekintettel arra, hogy Egerben állami kezelésű országos közúthálózathoz tartozó útszakasz is található, ezért a bejelentések egy részét a Magyar Közút Zrt.-nek továbbítják a hivatal munkatársai.

Bajzát Rafael, 2011/03/30 12:42:52 « Vissza