EKVI
Rólunk
Hírek
Kapcsolat
Képtár
Dokumentumtár
Dokumentumtár 2
Szerződések
WebMail
Hiba Bejelentő
Intézményeink
Bölcsődék
Óvodák
Általános Iskolák
Középiskolák
Egyéb Intézmények
Imókő Üdülő
Óvodák
Bervavölgyi Óvoda
Katica Óvoda
Katica Óvoda Eszterlánc Tagóvoda
Ney Ferenc Óvoda
Ney Ferenc Óvoda Farkasvölgyi Tagóvoda
Dr. Hibay Károly Óvoda
Joó János Óvoda
"Ovi-Vár" Óvoda
Szivárvány Óvoda
Gyermeklánc Óvoda
Bölcsődék
Cecey Éva Bölcsőde
Lajosvárosi Bölcsőde
Módszertani Bölcsőde
Semmelweis Bölcsőde

Eger-rali - forgalmi rend változásokkal

Immáron több éve Városunk és vonzáskörzete ad otthont a hazai és nemzetközi érdeklődéssel kísért Országos Rallye Bajnokság I. futamának, az Eger Rallye rendezvénysorozatnak. A sportesemény idegenforgalmi szempontból igen nagy jelentőségű, hiszen városunkba sok ezer látogató érkezése várható ezekben a napokban. A verseny keretében április 1-én, pénteken 17.00 – 22.00 óra között, április 2-án, szombaton 16.00 – 22.00 óra között, valamint április 3-án, vasárnap 11.00 – 21.00 óra közötti időpontokban valósulnak meg az ünnepélyes rajtceremóniák és a rendezvény záróeseménye a Dobó I. téren.

A versenyautók mindhárom napon a Hibay K. utcán és a Kis-Dobó téren keresztül közelítik meg a Dobó I. teret, majd a Bajcsy-Zs. utcán keresztül hagyják el a helyszínt. Figyelembe véve, hogy ezen az útvonalon nagyszámú nézőközönség helyezkedik majd el, ezért mind a gyalogosok, mind a gépjárművek közlekedése rendkívül korlátozott lesz. Ezúton kérjük Önöket, hogy a fentiekben jelzett időpontokban lehetőség szerint kerüljék el járműveikkel a Belvárost. A járműforgalom vonatkozásában, a balesetek megelőzése érdekében útlezárásra lehet számítani a Kossuth L. utcában, a Deák F. utcai csomóponttól az Egészségház utcáig. Lezárásra kerül a Hibay K. utca, Jókai utca, Bajcsy-Zs. utca, Érsek utca valamint a Fellner J. utca. A verseny időtartama alatt – szervízpark, technikai gépátvétel stb. - torlódásra lehet számítani a Kistályai úton /régi tüzép telep/, a Faiskola utca – K2-es út kereszteződésénél /Automobil Eger Kft./ és a Hadnagy utca – Ady E. utca kereszteződésénél /Érsekkert bejárata/.

Ez évben kísérőrendezvények is lesznek, többek között az Eszterházy téren, a LIDL Áruház mögött kiépített útvonalon, a Hunyadi Mátyás Általános Iskola udvarán, valamint a Széchenyi I. utcán. A mintegy 150 versenyautót felvonultató eseménysorozat /Eger Rallye/, a Közbiztonsági Nap és az I. Lóerő Nap Egerben várhatóan számos résztvevőt fog a helyszínekre vonzani.

Kérjük, hogy - amennyiben lehetséges - járműveikkel kerüljék el, ellenkező esetben óvatosan közelítsék meg ezeket a helyszíneket. Az útlezárásokat a rendezvény szervezői, a Rendőrség, a Közterület-felügyelet, az Agria Polgárőr Egyesület és az Egri Polgárőrség biztosítja. Felhívjuk a nézők figyelmét arra, hogy saját testi épségük megóvása érdekében csak a gyalogosközlekedésre kijelölt helyen tartózkodjanak és tegyék lehetővé a balesetmentes lebonyolítást. A rendezvény sikeres megvalósítása érdekében szíves megértésüket és egyben az okozott közlekedési kellemetlenségekért ezúton is elnézésüket kérjük.

Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

Bajzát Rafael, 2011/03/29 09:05:03 « Vissza